Search
Close this search box.

Sascha Visser ander mens dankzij Ellen Hoog

Sascha Visser denkt heel anders over de liefde sinds Ellen Hoog deel uitmaakt van zijn leven. De presentator en de hockeyster zijn nu ruim zes maanden samen.

Sascha Visser denkt heel anders over de liefde sinds Ellen Hoog deel uitmaakt van zijn leven. De 22-jarige ex-vj van TMF en de 25-jarige tophockeyster hebben nu ruim zes maanden een relatie met elkaar.

“Tot een jaar terug wilde ik de eeuwige vrijgezel blijven. Ik flirtte veel en genoot van de vrijheid. Lang gold: geen dates, geen gedoe, alleen de jacht”, vertelt Visser in tijdschrift Beau Monde. Dat veranderde totaal toen hij Hoog ontmoette. “Het klikte enorm. Vanaf de eerste keer dat ik haar zag, triggerde ze me.”

“In eerdere interviews riep ik dat monogamie niets voor mij was, maar op dat moment had ik niemand om wie ik echt gaf. Had ik Ellen nog niet ontmoet”, vervolgt hij. “Bij haar wil ik elke dag zijn en op momenten waarop dat niet kan, denk ik aan haar. Dat geeft me rust.”

Samenwonen is voorlopig echter geen optie. “Ik ben geen romanticus in de zin van brandende kaarsjes en rozen. Ik vind een eigen huis en een eigen leven met mannenweekenden belangrijk”, legt Visser uit. “Al zijn de momenten waarop ik gelukkig ben, steeds vaker de momenten met mijn vriendin.”

[Novum]