Zoek
Sluit dit zoekvak.

Sylvie gekweld door hoge hakken

Sylvie van der Vaart heeft uren moeten poseren voor haar eigen beeld in Madame Tussauds. Ze werd tijdens de sessies gekweld door de enorme hakken die ze droeg.

Sylvie van der Vaart heeft uren moeten poseren voor haar eigen beeld in Madame Tussauds. De presentatrice werd tijdens de sessies naar eigen zeggen gekweld door de enorme stilettohakken die ze droeg.

“Het was verstand op nul en in mijn ondergoed voor een heel team mensen op een draaischijf gaan staan, zodat ik millimeter voor millimeter van alle kanten kon worden gefotografeerd”, doet Sylvie uit de doeken in Grazia.

Sylvie deed naar eigen zeggen een ‘domme zet’ door haar wassen beeld een paar Louboutins cadeau te doen: schoenen met spitse punten en enorme hakken. “Bleek dat ik er de hele poseersessie daadwerkelijk op moest staan, omdat hakken effect hebben op de stand van je benen.”

Sylvie kon niet wachten tot ze eindelijk verlost was van de ‘palen’. “Ik was extra blij dat ik ze mocht weggeven aan mijn ’tweede ik’. Zij staat er straks in elk geval beeldig bij.”

Naast Sylvie krijgt ook haar man Rafael een wassen beeld. De evenbeelden zijn vanaf volgende maand in Madame Tussauds in Amsterdam te zien.

[Novum]