Zoek
Sluit dit zoekvak.

Brad Pitt komt terug op uitspraken over Aniston

Brad Pitt is teruggekomen op uitspraken die hij in het Amerikaanse blad Parade deed. De acteur sprak onder meer over zijn ex-vrouw Jennifer Aniston.

Brad Pitt is teruggekomen op uitspraken die hij in het Amerikaanse blad Parade deed. De 47-jarige acteur sprak onder meer over zijn ex-vrouw Jennifer Aniston, waarbij het leek of hun huwelijk niet veel voorstelde. De twee waren van 2000 tot 2005 getrouwd.

“Ik zat maar op de bank met een joint in mijn hand”, zei Brad tegen Parade. De acteur was op zoek naar een film waarin hij een spannend leven leidde, omdat zijn echte leven naar eigen zeggen totaal niet interessant was. “Ik denk dat het te maken had met mijn huwelijk. Ik deed alsof het iets was wat het eigenlijk niet was.”

“Het betreurt me dat mijn woorden op deze manier zijn geïnterpreteerd”, laat Pitt via zijn woordvoerders weten aan entertainmentblad The Hollywood Reporter. “Jen is een geweldige, ruimhartige en grappige vrouw.” De acteur zegt nog altijd een goede band te hebben met zijn ex. “Ik probeerde niet duidelijk te maken dat Jen saai is, maar dat ik saai werd voor mezelf. En de enige wie daarvoor verantwoordelijk is, ben ik zelf.”

Het huwelijk van Brad en Jennifer liep begin 2005 op de klippen. Ruim een jaar later beviel Angelina Jolie van Pitts eerste kind, dochter Shiloh. De twee leerden elkaar kennen tijdens opnamen voor Mr. & Mrs. Smith, die in 2005 uitkwam. In juli 2008 werd de tweeling Knox en Vivienne geboren. Het stel zorgt ook voor drie adoptiekinderen.

[Novum]