Zoek
Sluit dit zoekvak.

Succes Nick & Simon is aanslag op privéleven

Het privéleven van Nick & Simon lijdt enorm onder hun drukke schema. “Het is soms lastig om aan alle sociale verplichtingen te voldoen”, bekent Simon.

Het succes van Nick & Simon heeft ook een keerzijde. Het privéleven van de Volendamse heren lijdt enorm onder hun drukke schema.

“Het is soms lastig om aan alle sociale verplichtingen te voldoen”, bekent Simon vrijdag in De Telegraaf. “Vrije tijd breng ik door met mijn andere vrienden en mijn vriendin Annemarie natuurlijk.” De twee willen dolgraag kinderen, ‘maar op dit moment is het daar te druk voor’.

Nick probeert zijn sociale leven op peil te houden door op zoveel mogelijk verjaardagen aanwezig te zijn. “Dan zie je meteen tien vrienden tegelijk”, zegt hij. “En doordat ik overdag vaak thuis ben, zie ik Kirsten en ons dochtertje Nikki veel.”

Nick & Simon bereiden zich momenteel voor op hun Symphonica in Rosso-shows volgende maand in het Arnhemse Gelredome. Daarnaast zijn ze te zien in The Voice of Holland. Volgens Nick hebben hij en Simon na Symphonica in Rosso ‘een rustmoment ingelast, om bij te komen’.

[Novum]