Zoek
Sluit dit zoekvak.

Toon, de Musical genomineerd voor Musical Award

Toon, de Musical is genomineerd voor een Musical Award in de categorie beste kleine musical. Alex Klaasen kan beste acteur in een kleine musical te worden.

Toon, de Musical is genomineerd voor een Musical Award in de categorie beste kleine musical. Dat maakte Irene Moors bekend in RTL Boulevard. Alex Klaasen maakt kans om de prijs voor beste acteur in een kleine musical te winnen.

Producent Albert Verlinde reageerde enthousiast op de nominatie. “Dat is extra leuk omdat Toon, de Musical vanaf eind oktober weer in de theaters te zien is.” De andere genomineerden worden zondag in het RTL-programma Life4you bekendgemaakt.

In Toon, de Musical kruipt Alex Klaasen in de huid van Toon Hermans. De 35-jarige acteur sleepte al eerder twee Musical Awards in de wacht voor Jan, Jans en de Kinderen en Verplichte Figuren.

Carlo Boszhard en Irene Moors presenteren 2 oktober het John Kraaijkamp Musical Awards Gala vanuit het Delamar Theater in Amsterdam. Het gala is vernoemd naar John Kraaijkamp, die in juli op 86-jarige leeftijd overleed. In de jaren zestig speelde Kraaijkamp vele rollen in musicals. De stichting heeft laten weten dat zijn naam aan het evenement verbonden blijft.

[Novum]