Search
Close this search box.

Anna Drijver uitgeroepen tot stijlicoon

Anna Drijver heeft een Prix de la Mode gekregen. De actrice werd tijdens het mode-evenement Marie Claire Prix de la Mode uitgeroepen tot beste stijlicoon.

Anna Drijver heeft woensdag in het Concertgebouw in Amsterdam een Prix de la Mode gekregen. De actrice werd tijdens het internationale mode-evenement Marie Claire Prix de la Mode uitgeroepen tot beste stijlicoon. De 28-jarige actrice is bekend van films als Bride Flight en Komt een Vrouw bij de Dokter.

Giorgio Armani werd tijdens het evenement geëerd met de Lifetime Achievement Award. De Italiaanse modeontwerper liet via een persoonlijke brief weten zeer vereerd te zijn met de prijs.

Erik Frenken, ontwerper voor de modelijn Avelon, kreeg de prijs voor beste Nederlandse ontwerper. Joline Jolink werd uitgeroepen tot Best Fashion Entrepreneur. De prijs voor Best Dutch Model ging naar Daphne Groeneveld.

De Prix de la Mode is een initiatief van modemagazine Marie Claire. Het evenement werd voor de vijfde keer georganiseerd en werd deze keer gepresenteerd door Eva Jinek. Onder anderen Wende Snijders, Bram Moszkowicz en Daphne Deckers brachten een bezoek aan Prix de la Mode.

[Novum]