Search
Close this search box.

Franse actrice is nieuwste Bondgirl

De Franse actrice Berenice Marlohe is gecast als Bondgirl in de nieuwste Bondfilm. Regisseur Sam Mendes heeft ook Helen McCrory toegevoegd aan de cast.

De Franse actrice Bérénice Marlohe is gecast als Bondgirl in de nieuwste Bondfilm. Regisseur Sam Mendes heeft ook Helen McCrory toegevoegd aan de cast van de film, schrijft de Britse krant The Daily Mail.

De Franse actrice heeft auditie gedaan en is daar glansrijk doorheen gekomen. De onbekende Marlohe was te zien in een aantal Franse tv-series en films. Haar precieze leeftijd is onbekend. De Britse McCrory is bekend van haar rol als Narcissa Malfoy in de Harry Potter-films.

De 43-jarige Daniel Craig keert voor de derde keer terug als James Bond en Judi Dench speelt weer zijn baas M. Javier Bardem is ook bevestigd als slechterik en ook Ralph Fiennes speelt in de film een nog geheime rol.

Geruchten gaan dat de 23e Bondfilm Skyfall gaat heten, nadat producent Sony een aantal domeinnamen met die titel zou hebben aangekocht. Sony heeft de titel van de Bondfilm nog niet bevestigd. De film moet eind volgend jaar in de bioscopen draaien.

[Novum]