Search
Close this search box.

New Kids on the Block en Backstreet Boys naar Ahoy

New Kids on the Block en de Backstreet Boys gaan een optreden geven in Nederland. De twee boybands komen 1 mei met hun gezamenlijke toer NKOTBSB naar Ahoy.

New Kids on the Block en de Backstreet Boys gaan een optreden geven in Nederland. De twee boybands komen 1 mei met hun gezamenlijke toer NKOTBSB naar Ahoy in Rotterdam. Kaarten zijn vanaf woensdag te koop.

Na de toer door de Verenigde Staten hebben de twee groepen besloten ook naar Europa te komen. De leden van New Kids on the Block en de Backstreet Boys kwamen op het idee van de gezamenlijke toer toen de mannen vorig jaar een keer samen optraden met het Backstreet Boys-nummer I Want it That Way. De negen bandleden brachten samen het nummer Don’t Turn Off the Lights.

Tijdens de concerten brengen de boybands oude hits ten gehore. Zo zingt New Kids on the Block nummers als Hangin’ Tough en Step by Step. De Backstreet Boys treden op met onder meer Quit Playing Games en Shape of my Heart. Alle mannen staan ook samen op het podium met verschillende medleys.

New Kids on the Block werd bekend in de jaren tachtig. De groep besloot in 1994, nadat ze meer dan tachtig miljoen platen hadden verkocht, uit elkaar te gaan. Na verschillende soloprojecten kwam de groep in 2008 weer bij elkaar.

Backstreet Boys brak in 1995 door met het nummer We’ve Got it Goin’ On. Sinds het vertrek van Kevin Richardson in 2006 treedt de boyband op als kwartet. De bandleden traden twee jaar geleden voor het laatst op in Nederland. Ook New Kids on the Block verzorgde in 2009 nog een optreden in Nederland met de New Kids on the Block: Live-toer.

[Novum]