Zoek
Sluit dit zoekvak.

Giel Beelen dit jaar niet in Glazen Huis

Giel Beelen zit dit jaar niet in het Glazen Huis voor Serious Request van 3FM. “Ik ga me op een andere manier inzetten voor het Rode Kruis”, vertelt de dj.

Giel Beelen zit dit jaar niet in het Glazen Huis van 3FM. “Ik ga me op een andere manier inzetten voor het Rode Kruis”, maakt de dj bekend via de website van de VARA. Drie dj’s laten zich ieder jaar rond kerst opsluiten in het Glazen Huis om voor Serious Request geld in te zamelen door verzoekplaatjes te draaien.

“Ik wil tijdens Serious Request het land door trekken en iedere avond een avondvullend bont programma aanbieden.” Beelen roept iedereen op om met goede ideeën te komen voor leuke evenementen.

De 34-jarige Beelen verbleef de afgelopen zeven jaar zes keer in het Glazen Huis. Ook onder anderen Gerard Ekdom, Coen Swijnenberg en Paul Rabbering logeerden hier voor het goede doel.

Voor Serious Request werkt 3FM elk jaar samen met het Rode Kruis. Het Glazen Huis is dit jaar van 18 tot en met 24 december te vinden in Leiden. 3FM maakt 14 november bekend welke dj’s dit jaar plaatsnemen in het doorzichtige huis.

[Novum]