Search
Close this search box.

Mickey Rourke geëerd in Hollywood

Michey Rourke is maandag in Los Angeles vereeuwigd met een hand- en voetafdruk. Hij is de 254e beroemdheid wiens handen en voeten in Los Angeles zijn afgedrukt.

Michey Rourke is maandag in Los Angeles vereeuwigd met een hand- en voetafdruk. De acteur is de 254e beroemdheid wiens handen en voeten voor het Grauman’s Chinese Theatre in Los Angeles zijn afgedrukt.

De 59-jarige Rourke werd tijdens de ceremonie bijgestaan door Freida Pinto en Luke Evans, schrijft de Amerikaanse krant Los Angeles Daily News. Rourke is met de twee acteurs vanaf 10 november in de bioscopen te zien is in de mythologische actiefilm Immortals.

Rourke begon zijn carrière als bokser en begon later met acteren. Zijn ster was rijzende in de jaren tachtig, maar raakte in het slop. In de jaren negentig stortte hij zich weer op het boksen. Hij is sinds een paar jaar weer helemaal terug in Hollwyood met als hoogtepunt de Oscarnominatie in 2009 voor zijn rol in het worsteldrama The Wrestler. Hij werkt momenteel aan de thriller Java Heat en de komedie Seven Psychopaths.

[Novum]