Search
Close this search box.

Zwangere Jessica Simpson wil geen ‘bridezilla’ zijn

Jessica Simpson vreest dat hormonen een ‘bridezilla’ van haar maken. “Als je zwanger bent slaan je hormonen op hol, ik wil niet onder stress te komen staan.”

Jessica Simpson vreest dat de zwangerschapshormonen een ‘bridezilla’ van haar maken. “Als je zwanger bent slaan je hormonen op hol en ik wil niet onder super veel stress komen te staan”, vertelt de 31-jarige zangeres in een interview met het Amerikaanse entertainmentprogramma Access Hollywood.

Simpson en haar verloofde, voormalig American football-speler Eric Johnson, kondigden eerder nog aan dat ze rond kerst wilden trouwen, maar de zwangerschap heeft die plannen op een laag pitje gezet. “We wilden eerst snel een bruiloft in elkaar draaien, maar ik steek er liever meer tijd in zodat we echt van de dag kunnen genieten”.

Ze mag dan bang zijn voor op hol slaande hormonen, last van lichamelijke klachten heeft Jessica nog niet. “Alles loopt op rolletjes, ik en mijn zwangerschap kunnen het erg goed met elkaar vinden.” De aanstaande moeder heeft tot nu toe geen last van ochtendziekte. “Wel ben ik wat moe, maar weet je, er groeit wel een baby in me!”

Vorige week maandag liet de ster aan de wereld weten dat ze in verwachting is, door op Twitter een foto te plaatsen met de tekst: “Het is waar, ik word mama.” Simpson en Johnson verwachten de baby in de lente.

[Novum]