Zoek
Sluit dit zoekvak.

Alec Baldwin blijft vijanden maken

Alec Baldwin heeft na American Airlines ook Greyhound tegen zich in het harnas gejaagd. Hij vergeleek de service in de luchtvaart met die van het busbedrijf.

Alec Baldwin heeft na American Airlines opnieuw een groot vervoerbedrijf tegen zich in het harnas gejaagd. De acteur die eerder deze week uit een vliegtuig van de maatschappij werd gezet, omschreef de service in de luchtvaart als een ‘Greyhound-buservaring’. Het busbedrijf is woedend over de opmerking.

“Er zijn ongeveer 17,6 miljoen mensen per jaar die met ons reizen en ik weet zeker dat die er niet hetzelfde over denken”, laat een woordvoerder van Greyhound Lines weten aan de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ. “Ik weet niet waarom hij ons erbij betrekt, maar wij zijn trots op de veilige en gastvrije dienst die we verschaffen.”

Baldwin werd dinsdag uit een vliegtuig gezet omdat hij zijn telefoon, waarop hij een online spelletje speelde, niet wilde uitzetten. De acteur ging vervolgens zo uit zijn dak dat de piloot besloot hem te laten afvoeren. Baldwin heeft inmiddels zijn excuses aangeboden aan de vliegtuigpassagiers die getuige waren van het incident.

[Novum]