Search
Close this search box.

Paul de Leeuw houdt niet van kerst

Paul de Leeuw doet niet aan kersttradities. De 49-jarige presentator gaat tijdens de feestdagen met zijn partner en twee kinderen naar het buitenland.

Paul de Leeuw doet niet aan kersttradities. De 49-jarige presentator gaat tijdens de feestdagen met zijn partner en twee kinderen naar het buitenland. “We verblijven in Spanje. En we zien wel.”

“Je moet niets voorbereiden of van tevoren afspreken”, zegt De Leeuw in Flair. “Gewoon de koelkast volstouwen met eten en drinken om vervolgens op eerste kerstdag wakker te worden onder het mom: we zien wel.”

De presentator houdt tijdens kerst alle opties open. “Pyjama’s aan, legpuzzelen, Sky Radio hard aan, klaarzitten voor de Sound of Music”, somt hij op. “Douchen of niet douchen? Gaan we om halfelf sjoelen? Als we zin hebben om de sjoelbak voor de middag al op tafel te knallen, dan doen we dat.”

Ook voor een glaasje alcohol is het volgens De Leeuw nooit te vroeg. “Hebben we trek in champagne, dan trekken we de fles open. Maar hebben we trek in rode wijn, dan komen de bourgogneglazen uit de kast.”

[Novum]