Zoek
Sluit dit zoekvak.

Sacha Baron Cohen bad guy in musical

De Britse komiek Sacha Baron Cohen heeft een rol in de musical Les Misérables. De Borat-acteur is als slechterik te zien naast Anne Hathaway en Hugh Jackman.

De Britse komiek Sacha Baron Cohen heeft een rol in de verfilming van de musical Les Misérables. De Borat-acteur is als slechterik te zien naast Anne Hathaway en Hugh Jackman, schrijft de Britse boulevardkrant The Sun.

De 40-jarige Baron Cohen speelt de rol van Monsieur Thénardier, een aartslelijke man die samen met zijn vrouw op duistere manieren aan geld probeert te komen. De film wordt geregisseerd door Tom Hooper, die vorig jaar het Oscarwinnende drama The King’s Speech maakte.

Les Misérables is gebaseerd op het gelijknamige boek van Victor Hugo uit 1862. Het verhaal gaat over Valjean, de rol van Jackman, die negentien jaar vast zat voor het stelen van een brood. Hij wil zijn leven beteren en helpt de zieke arbeidster Fantine, gespeeld door Hathaway.

Baron Cohen is volgend jaar te zien in twee grote films. Hij legt momenteel de laatste hand aan zijn komedie The Dictator. De film moet in mei in de Nederlandse bioscopen draaien. Ook heeft hij een rol in de western Django Unchained van Quentin Tarantino, die eind volgend jaar uitkomt.

[Novum]