Search
Close this search box.

Courtney Love raakt huis niet kwijt

Courtney Love houdt een dak boven haar hoofd. Ze zou mogelijk uit haar huis worden gezet, maar een rechter oordeelde dat Love niet hoeft te verhuizen.

Courtney Love houdt gewoon een dak boven haar hoofd. De 47-jarige Love zou mogelijk uit haar huis worden gezet in verband met achterstallige huur, maar de zaak is van tafel geveegd door een rechter. Dat schrijft entertainmentwebsite TMZ.

De eigenaresse van Loves luxe onderkomen in Manhattan beweerde dat de weduwe van Kurt Cobain te weinig huur heeft betaald. Love zou nog twee maanden huur moeten betalen, wat neerkomt op 54 duizend dollar.

Love en haar huurbaas maakten afspraken over de betalingen, bleek tijdens de zitting. Love hield zich aan de nieuwe regels, terwijl de huisbaas vast wilde houden aan de oude regeling. De rechter oordeelde dat Love aan haar betalingsverplichtingen heeft voldaan en dus in het optrekje mag blijven wonen.

De verhuurder beweerde bovendien dat er schade is aangericht aan de woning doordat Love een kaars uit het oog verloor. Ook zou de 47-jarige zangeres hebben geklust in de villa, tot ongenoegen van de eigenaar van het pand. Op die verhalen ging de rechter niet in.

[Novum]