Zoek
Sluit dit zoekvak.

Julia Roberts en Alec Baldwin in The Normal Heart

Julia Roberts en Alec Baldwin hebben zich aangesloten bij de cast van The Normal Heart. De film is gebaseerd op het gelijknamige toneelstuk over hiv en aids.

Julia Roberts en Alec Baldwin hebben zich aangesloten bij de cast van The Normal Heart. De film is gebaseerd op het gelijknamige prijswinnende toneelstuk over de opkomst van hiv en aids in de New Yorkse homogemeenschap in de jaren tachtig.

Naast Roberts en Baldwin hebben ook Jim Parsons en Matt Bomer een rol te pakken, schrijft het Amerikaanse tijdschrift The Hollywood Reporter. Parsons is te zien in de comedyserie The Big Bang Theory, Bomer is bekend van de series Chuck en White Collar. Het viertal voegt zich bij Mark Ruffalo, die reeds was gecast.

Ruffalo speelt Ned Weeks, die als eerste de ernst van de nieuwe bedreiging inziet. Baldwin vertolkt zijn broer, die maar moeilijk kan omgaan met Ned. Roberts kruipt in de huid van een arts die als enige hiv en aids serieus neemt. Parsons en Bomer spelen respectievelijk een homoactivist en Neds vriend.

The Normal Heart wordt geregisseerd door Ryan Murphy, de bedenker van de tv-series Glee en Nip/Tuck. Brad Pitt en zijn productiebedrijf Plan B tekenen voor de productie.

[Novum]