Search
Close this search box.

Kind Molly Sims verwekt tijdens huwelijksreis

Molly Sims is in verwachting van haar eerste kind. De 38-jarige actrice is tijdens haar huwelijksreis zwanger geworden, onthult Sims op haar website.

Molly Sims is in verwachting van haar eerste kind. De 38-jarige actrice en presentatrice is tijdens haar huwelijksreis zwanger geworden, onthult Sims in een berichtje op haar website. “Onze spruit is een huwelijksreisbaby”, schrijft de Las Vegas-actrice.

Sims trouwde in september met de 42-jarige Scott Stuber. Hun eerste kind moet eind juni het levenslicht zien. “Ik ben in de zevende hemel nu ik bekend mag maken dat we een kind krijgen. Er zijn geen woorden waarmee ik dit gevoel kan omschrijven.”

Sims bracht haar echtgenoot met behulp van een fortune cookie op de hoogte. “Ik had er een nieuw briefje in gestopt, zodat hij er na de maaltijd achter zou komen dat hij vader wordt.” Lekker eten was er niet bij voor de actrice, die ook te zien was in films als Starsky en Hutch. “Ik was erg nerveus, ik heb twee happen door m’n keel gekregen. Maar die blik van totale verbazing en pure vreugde op zijn gezicht was onbetaalbaar.”

De 38-jarige actrice, die nog niet weet of ze een zoon of dochter krijgt, vindt haar eerste zwangerschap erg spannend. “Het is een zenuwslopende ervaring, maar we zijn tegelijkertijd ook blij en opgewonden. We kunnen niet wachten om hem of haar te ontmoeten.”

[Novum]