Zoek
Sluit dit zoekvak.

New Kids Nitro hit in Duitsland

New Kids Nitro heeft in een week tweehonderdduizend bezoekers naar de Duitse bioscopen getrokken. Dat heeft producent Eyeworks bekendgemaakt.

New Kids Nitro heeft in een week tweehonderdduizend bezoekers naar de Duitse bioscopen getrokken. Dat heeft producent Eyeworks bekendgemaakt. De film is in 280 Duitse bioscoopzalen te zien. Voorganger New Kids Turbo werd ook een hit bij de oosterburen.

De komedie staat op de zevende plaats van bioscooplijst in Duitsland. New Kids Nitro haalde in het openingsweekend ruim 160 duizend bezoekers. Op de eerste plaats staat Sherlock Holmes: A Game of Shadows die het weekeinde ruim 335 duizend bioscoopbezoekers trok. New Kids Turbo haalde in het openingsweekend met Pasen vorig jaar 203 duizend bezoekers.

De hoofdrolspelers hebben de Duitse versie van New Kids Nitro net als het eerste deel zelf nagesynchroniseerd. Corry Konings zong het titelnummer Huren Bumsen Nie Mehr Schuften ook in het Duits in.

In Nederland hebben sinds de premiere vier weken geleden meer dan vierhonderdduizend bioscoopbezoekers New Kids Nitro bekeken. De film behaalde daarvoor de status van platina film.

[Novum]