Zoek
Sluit dit zoekvak.

Beyoncé weer volop aan de slag na bevalling

Beyoncé is nog niet zo lang moeder, maar dat weerhoudt haar er niet van de handen uit de mouwen te steken. Volgens Ryan Tedder is ze bezig met meerdere albums.

Beyoncé is nog niet zo lang moeder, maar dat weerhoudt haar er niet van de handen flink uit de mouwen te steken. Volgens tekstschrijver Ryan Tedder is de zangeres zelfs bezig met meerdere albums. “We hebben het veel over haar nieuwe album en we zijn bezig met twee projecten”, zegt Tedder tegen de Amerikaanse muzieksite Boombox.

Beyoncé, die op 7 januari beviel van dochter Blue, zingt volgens Tedder vooral over het ouderschap. “Dat lijkt me wel een logische keuze. Ik kom met dingen aanzetten en zij neemt het in zich op en kijkt wat ze het beste vindt”, zegt Tedder, die naast tekstschrijver ook de frontman van OneRepublic is.

De 32-jarige Tedder wil nog niet veel loslaten over het nieuwe materiaal van Beyoncé. Wel zegt de zanger dat de nieuwe nummers anders klinken dan Beyoncés vorige plaat 4. “Ze wil niet in 2012 blijven hangen, maar richt zich op wat volgend jaar hip is.”

Ryan Tedder werkte eerder samen met de zangeres. Zo schreef hij het nummer Halo uit 2008. Zondag viel Tedder dankzij Adele in de prijzen tijdens de Grammy Awards. Adeles plaat 21 won de award voor het beste album. Tedder schreef een paar nummers en produceerde een track op de plaat.

[Novum]