Zoek
Sluit dit zoekvak.

Chris Brown en Rihanna werken muzikaal samen

Chris Brown en Rihanna kunnen weer samen door een deur. Het voormalig liefdeskoppel is samen de studio ingedoken voor twee remixes van hun nummers.

(Novum/AP) – Chris Brown en Rihanna kunnen weer samen door een deur. Het voormalig liefdeskoppel is samen de studio ingedoken voor twee remixes. De zangeres is te horen op een nieuwe versie van Browns nummer Turn Up the Music en de zanger zingt mee op een remix van Rihannas liedje Birthday Cake.

Beide artiesten twitterden maandag links naar de nummers. De 22-jarige Brown stuurde Rihanna ook een tweet om haar te feliciteren met haar verjaardag. De zangeres vierde maandag haar 24e verjaardag.

Brown mishandelde zijn toenmalige vriendin Rihanna in februari 2009, aan de vooravond van de uitreiking van de Grammy Awards. Het incident leverde Chris een contactverbod met de zangeres op, een taakstraf van zes maanden en een voorwaardelijke celstraf van vijf jaar. Brown was vorige week zondag voor het eerst na het voorval met Rihanna weer van de partij op de Grammy Awards.

[Novum]