Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kindje Afrojack krijgt ‘hele mooie toekomst’

Afrojack voorspelt ‘een hele mooie toekomst’ voor zijn kindje. De dj brak in september met zijn ex, realityster Amanda Balk, die zwanger is van zijn dochter.

Afrojack voorspelt ‘een hele mooie toekomst’ voor zijn kindje. De dj brak in september met zijn ex-vriendin, voormalig realityster Amanda Balk, die zwanger is van zijn dochter. De twee zijn momenteel de laatste plooien aan het gladstrijken.

“Het enige dat jammer is, is dat er nog wat ongeregelde zaken zijn, maar die worden nu allemaal opgelost”, vertelt Afrojack aan RTL Boulevard. “Ik denk dat het een hele mooie toekomst wordt voor het kindje en ik ben ook heel trots dat ik het allemaal mee mag maken.”

Amanda beschuldigde de dj na de breuk ervan dat hij haar schandalig behandelde, zijn beloften niet nakwam en niet wilde betalen voor zijn ongeboren kind. Vorige maand werd bekend dat hun advocaten met elkaar in gesprek zijn om regelingen te treffen. Amanda, die deelnam aan realityshow De Gouden Kooi, is deze maand uitgerekend.

De dj zou nu iets hebben met Paris Hilton, maar volgens hem is ze slechts ‘een hele goede vriendin’. “Ze is gewoon een geweldig persoon en we hebben een superleuke tijd samen”, zegt hij. Afrojack werkt met de Amerikaanse socialite aan haar nieuwe album. De eerste single wordt een samenwerking met Lil Wayne.

[Novum]