Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lieke van Lexmond huiverig voor bovennatuurlijke

Lieke van Lexmond vindt het bovennatuurlijke maar ‘link’. De ex-soapie presenteert vanaf donderdag Het Zesde Zintuig, waarin paragnosten in politiezaken duiken.

Lieke van Lexmond vindt het bovennatuurlijke maar ‘link’. De ex-soapie presenteert vanaf donderdag Het Zesde Zintuig, waarin paragnosten in onopgeloste politiezaken duiken. Zelf tart ze de onbekende krachten liever niet.

“Tarotkaarten, glaasje draaien: ik vond het altijd een beetje link om dat soort dingen te doen”, vertelt Van Lexmond voor de camera van Novum Nieuws. “Ik heb nooit de behoefte gehad om dat soort dingen op te zoeken.”

“Ik denk niet dat je dat moet doen. Ik denk niet dat dat goed is”, vervolgt de voormalige Goede Tijden, Slechte Tijden-actrice. “Ik laat het liever over aan mensen die daar ervaring mee hebben.”

Van Lexmond probeert de bovennatuurlijke ervaringen tijdens de opnamen dan ook niet mee te nemen naar huis. “Ik probeer me daar wel voor af te sluiten”, zegt ze. “Dan maak je jezelf gek en dat moet je niet doen.”

[Novum]