Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ruzie Charlie Sheen en Warner Bros laait weer op

Warner Bros is boos op Charlie Sheen. De acteur zou foto’s van Two and a Half Men gebruikt hebben ter promotie van zijn nieuwe serie Anger Management.

Warner Bros is woedend op Charlie Sheen. De acteur heeft volgens de producent van Two and a Half Men beeldmateriaal van de comedyserie gebruikt om zijn nieuwe serie Anger Management te promoten.

De foto’s zijn gebruikt voor een reclame van Anger Management. Warner Bros vindt het niet kunnen dat er materiaal van Two and a Half Men wordt gebruikt voor de promotie van een concurrent. Sheen laat aan de Amerikaanse entertainmentzender TMZ weten dat de producent zijn tijd en energie beter in zijn eigen programma kan steken.

Warner Bros en Sheen lagen al eerder met elkaar in de clinch. De acteur speelde de hoofdrol in Two and a Half Men, maar werd vanwege zijn roerige privéleven na acht seizoenen door de producent op straat gezet. De acteur klaagde Warner Bros aan voor honderd miljoen dollar, wegens contractbreuk en het niet uitbetalen van royalty’s. In september bereikten beide partijen een overeenkomst.

Anger Management is gebaseerd op de gelijknamige komedie uit 2003, met Jack Nicholson en Adam Sandler. De eerste aflevering wordt deze zomer uitgezonden door de Amerikaanse kabelzender FX.

[Novum]