Zoek
Sluit dit zoekvak.

Wilbert Gieske sluit terugkeer in GTST niet uit

Wilbert Gieske ziet zichzelf wel weer terugkeren in Goede Tijden, Slechte Tijden. “Als er een goede verhaallijn is, wil ik het spelen”, zegt de 65-jarige acteur

Wilbert Gieske ziet zichzelf wel weer in de huid kruipen van Robert Alberts. De acteur stapte in 2008 uit Goede Tijden, Slechte Tijden, maar sluit een terugkeer niet uit. “Als er een goede verhaallijn is, wil ik het spelen”, zei Gieske donderdag in Koffietijd.

Toch zegt de 65-jarige acteur niet uit te zijn op een terugkeer. “Het lijkt net alsof ik loop te solliciteren via de media”, zegt Gieske over verhalen die eerder deze week opdoken. “Ik ben een acteur en ik wil spelen. Als er werk is en als er een goed verhaal is, wil ik het doen. Dat geldt voor Goede Tijden, Slechte Tijden, maar ook voor Hollywood.”

De producent van Goede Tijden, Slechte Tijden verwacht echter geen terugkeer van Gieske. “Daarvoor is op dit moment helaas geen ruimte en dat weet hij zelf ook”, zei Kennard Bos tegen roddelblad Weekend. “Het was Wilberts volledig eigen keuze, hij wilde graag weg. Van ons had hij niet weg gehoeven.”

[Novum]