Zoek
Sluit dit zoekvak.

‘Bobbi Kristina en ‘broer’ verloofd’

Bobbi Kristina is van plan te trouwen met haar ‘adoptiebroer’. Dat beweren bronnen althans in People. De dochter van Whitney Houston is gespot met een dure ring

Bobbi Kristina is van plan te trouwen met haar ‘adoptiebroer’. Dat beweren ingewijden althans in het Amerikaanse blad People. De 19-jarige dochter van Whitney Houston is gespot met een dure ring om haar vinger.

Bobbi Kristina en Nick Gordon worden sinds Houstons dood geregeld knuffelend en zoenend gespot. Hoewel de twee ontkennen dat ze een relatie hebben, zegt een bekende van de familie dat Bobbi en Nick gaan trouwen. “Nick heeft Krissi ongeveer een week geleden ten huwelijk gevraagd”, weet de ingewijde.

Of Bobbi volmondig ja zei, is volgens de bron onduidelijk. Wel is ze gefotografeerd met een dure ring om haar vinger. Het sieraad zou een ring zijn die van Houston is geweest. De familie van Houstons enige kind maakt zich zorgen om de romance. Houstons moeder is woedend en noemt de relatie incest.

Gordon werd jaren geleden door Houston in huis genomen. Of hij ooit officieel is geadopteerd door de vorige maand overleden zangeres, is niet duidelijk. De 22-jarige en Bobbi Kristina wonen momenteel samen in het huis van Houston.

[Novum]