Zoek
Sluit dit zoekvak.

Exen Prince en Will Smith in nieuwe realityserie

De ex-vrouwen van Prince en Will Smith zijn vanaf de zomer te zien in een nieuwe realityserie. Ook de exen van R.Kelly en Eddie Murphy komen voorbij.

De ex-vrouwen van Prince en Will Smith zijn vanaf de zomer in de Verenigde Staten te zien in een nieuwe realityserie. Ook de exen van R. Kelly en Eddie Murphy zijn te zien. Dat schrijft de Amerikaanse krant Los Angeles Times.

De serie volgt de dames, die al jaren bevriend zijn, in hun dagelijkse leven. Nicole Murphy was dertien jaar getrouwd met de acteur, met wie ze vijf kinderen voortbracht. Sheree Fletcher was drie jaar getrouwd met Will Smith en de twee hebben een zoon. Fletcher is nu hertrouwd met een dominee uit San Diego.

Mayte Garcia en Prince gingen na drie jaar huwelijk uit elkaar. Garcia is een succesvolle choreografe en danseres die onder meer verantwoordelijk was voor de buikdans van Britney Spears in I’m a Slave 4 U.

Andrea Kelly was twaalf jaar getrouwd met R. Kelly. De voormalig danseres heeft nu haar eigen fitnessprogramma en kledinglijn. De perikelen van de dames zijn vanaf de zomer tien afleveringen te volgen op de Amerikaanse muziekzender VH1.

[Novum]