Search
Close this search box.

Kardashians aangeklaagd voor slechte dieetpil

De Kardashians worden aangeklaagd vanwege niet werkende dieetpillen. De zussen zijn de gezichten van Quicktrim en zeggen dat ze door het middel zijn afgevallen.

Kim Kardashian en haar zussen worden aangeklaagd vanwege niet-werkende dieetpillen. De zussen zijn het gezicht van de pil Quicktrim en zeggen dat ze met hulp van het middel overtollige kilo’s zijn kwijtgeraakt. Volgens een groep New Yorkers liegen ze, schrijft entertainmentsite TMZ.

De Kardashians maken sinds 2009 reclame voor de dieetpil, die cafeïne als hoofdingrediënt bevat. Volgens Amerikaanse gezondheidsorganisatie FDA helpt cafeïne niet om gewicht te verliezen. Ook zegt de organisatie dat de stof geen veilige manier is om af te vallen.

De New Yorkers eisen een schadevergoeding van vijf miljoen dollar van de Kardashians, Quicktrim en bedrijven die het product verkopen. De Amerikanen zeggen dat ze het middel nooit hadden aangeschaft als ze van tevoren hadden geweten dat het niet werkt.

Het is niet de eerste keer dat de zussen worden aangeklaagd. In 2010 eiste een bajesklant uit Pennsylvania een schadevergoeding van 75 duizend dollar. De gevangene beweerde permanent beschadigd te zijn door het kijken naar hun realityserie Keeping Up with the Kardashians.

[Novum]