Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lil Wayne moet zijn gras maaien

Lil Wayne heeft een tik op de vingers gekregen van de lokale overheid van New Orleans. De 29-jarige rapper moet het gras rond zijn te koop staande woning maaien

(Novum/AP) – Lil Wayne heeft een tik op de vingers gekregen van de lokale overheid van New Orleans. De 29-jarige rapper moet zijn gras maaien, schrijven lokale media. De hoge pollen rondom het luxe optrekje van Lil Wayne in een voorstad van New Orleans zijn omwonenden een doorn in het oog.

De kapitale villa van de rapper staat te koop voor 1,7 miljoen dollar. De tuin rondom de woning, die onder meer vijf slaapkamers en vijf badkamers telt, schijnt ook de kampen met een overdaad aan onkruid. Lil Wayne, die in New Orleans werd geboren als Dwayne Carter, heeft nog niet gereageerd op het dringende verzoek van de stad.

Het onderkomen van de rapper, die bekend is van nummers als Lollipop en Let it Rock, beschikt bovendien over een zwembad en filmzaal. In de garage is ruimte voor vier auto’s en ook een jacuzzi ontbreekt niet. “Hier gaat iemand heel gelukkig worden”, weet Lil Waynes makelaar. “Het huis is in zeer goede staat.”

[Novum]