Search
Close this search box.

Musical Awards gaan definitief niet door

Dit jaar komt er definitief geen uitreiking van de John Kraaijkamp Musical Awards. Albert Verlinde en twee andere musicalproducenten hebben zich teruggetrokken.

Dit jaar komt er definitief geen uitreiking van de John Kraaijkamp Musical Awards. Albert Verlinde en twee andere musicalproducenten hebben zich teruggetrokken. Dat laat een woordvoerder weten aan Novum Nieuws.

Het gala stond al op losse schroeven vanwege onenigheid over de nieuwe opzet. Het evenement werd vorig jaar voor het eerst uitgezonden door RTL. Jacques d’Ancona probeerde het evenement, dat vorig jaar voor het eerst uitgezonden door RTL, te redden en wilde het gala in mei alsnog organiseren. d’Ancona wilde op korte termijn proberen een nieuwe vakjury samenstellen die de voorstellingen zou beoordelen.

Volgens Albert Verlinde is dat niet haalbaar. “Dat is praktisch onmogelijk, omdat een aantal voorstellingen al spoedig stopt”, vertelde Verlinde donderdag aan het AD. “Verder willen wij geen kleinschalige uitreiking, maar een groot gala dat jaarlijks op dezelfde manier kan plaatsvinden.”

Jacques d’Ancona vindt het vooral voor de musicalsterren jammer dat het dit jaar niet doorgaat. “Het gat dat nu wordt geslagen wordt niet gedicht en dat vind ik erg jammer voor de artiesten”, vertelt hij aan RTL Bouleverard.

[Novum]