Zoek
Sluit dit zoekvak.

Paul McCartney urenlang vast in Eurostar-trein

McCartney zat maandag zes uur vast in een Eurostar-trein. De zanger bezocht de modeshow van zijn dochter Stella in Parijs en kon Frankrijk niet meer verlaten.

Paul McCartney zat maandag zes uur vast in een Eurostar-trein. De zanger had met zijn vrouw de modeshow van zijn dochter Stella McCartney bezocht in Parijs en kon Frankrijk niet meer verlaten doordat door sneeuwval een treinkabel was gesprongen.

Volgens een medepassagier werd de 69-jarige Beatles-zanger niet chagrijnig. “Hij maakte grappen en kletste met de andere passagiers”, vertelt hij aan de Britse boulevardkrant Daily Mirror. De andere passagiers in McCartneys coupé maakten gebruik van de gelegenheid. “Hij heeft veel handtekeningen uitgedeeld.”

Ook probeerde de zanger passagiers op te vrolijken tijdens de barre omstandigheden. Zo viel het licht uit en was er geen eten aan boord. “Hij zorgde ervoor dat mensen bleven lachen.” Maandag hadden hogesnelheidstreinen op diverse trajecten te kampen problemen. De treindienst Eurostar, die tussen Frankrijk en Groot-Brittannie rijdt, schrapte dinsdag treinen op vier trajecten.

[Novum]