Zoek
Sluit dit zoekvak.

Regisseur: geen kwartet voor The Hangover-acteurs

Todd Phillips zegt dat The Hangover III de laatste zal zijn. “We gaan veel mensen verrassen met het laatste hoofdstuk dat we hebben gepland”, zegt de regisseur.

Todd Phillips zegt dat zijn derde The Hangover-film ook de laatste zal zijn. “We gaan veel mensen verrassen met het laatste hoofdstuk dat we hebben gepland”, zegt de regisseur van de katerfilms in een verklaring. Dat schrijft het Amerikaanse entertainmenttijdschrift The Hollywood Reporter.

“Het wordt een passend einde van onze driedelige opera van ellende, wanhoop en verkeerde beslissingen.” The Hangover Part III zal vanaf 24 mei volgend jaar in de Amerikaanse bioscopen draaien. Hoofdrolspelers Bradley Cooper, Zach Galifianakis en Ed Helms hebben al getekend.

De twee Hangover-films uit 2009 en 2011 waren een groot financieel succes. Opvallend want de films waren voor 18 jaar en ouder, wat ongebruikelijk is voor komedies. De eerste film was een onverwacht succes dat wereldwijd 467,5 miljoen dollar opleverde, het tweede deel bracht ruim 581 miljoen dollar in het laatje.

In het eerste deel van The Hangover draait het om de bruiloft van Stu, de rol van Helms. Zijn vrijgezellenfeestje in Las Vegas loopt totaal uit de hand en de drie mannen, bekend als The Wolfpack, moeten al hun fouten in korte tijd zien te herstellen om bij de bruiloft te kunnen zijn. In het tweede deel heeft Helms een nieuwe bruid gevonden, maar gaat het op het vrijgezellenfeestje in Thailand mis. Waar de derde film zich afspeelt, wordt nog angstvallig geheim gehouden.

[Novum]