Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vriend Pippa Middleton richt pistool op paparazzo

Een vriend van Pippa Middleton heeft in Parijs een pistool op een fotograaf gericht. Middleton zat naast hem in de auto toen hij het wapen tevoorschijn haalde.

Een vriend van Pippa Middleton heeft in Parijs een pistool op een fotograaf gericht. De zus van de Britse prinses Kate zat naast hem in de auto toen hij het vuurwapen tevoorschijn haalde, dat is te zien op foto’s die de Britse boulevardkrant The Sun van het incident plaatste.

Pippa zat met drie mannen in een cabriolet en werd achtervolgd door de paparazzi. Een van de mannen besloot om de fotografen te waarschuwen en richtte een pistool op de lens. “Een wapen rondzwaaien in het openbaar is niet alleen illegaal, het is ook heel dom”, zegt een beveiligingsexpert desgevraagd.

Het is niet duidelijk of het gaat om een echt pistool, maar ook als het gaat om een nepwapen kan er naar verluidt een straf van maximaal twee jaar boven het hoofd van de man hangen. De fotograaf zou nu aan het overwegen zijn of hij aangifte gaat doen.

Ook Pippa kan door het incident in de problemen komen. “Als ze erbij betrokken was, wordt ze vervolgd. Zeker als je weet dat iemand naast je een wapen gebruikt om mensen te waarschuwen, maak je kans om gearresteerd te worden.”

[Novum]