Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bold and the Beautiful-ster komt uit de kast

The Bold and the Beautiful-actrice Joanna Johnson heeft toegegeven dat zij ook buiten de serie op vrouwen valt. “Ik begin eraan te wennen om erover te praten.”

The Bold and the Beautiful-actrice Joanna Johnson heeft toegegeven dat ze niet alleen in de serie maar ook in het echte leven op vrouwen valt. Johnson, die onlangs haar comeback maakte, speelt in de soap Karen Spencer, een vrouw die haar leven lang verborgen hield dat ze lesbisch is.

De 50-jarige Johnson doet voor het eerst een doekje open over haar geaardheid. “Ik ben lesbisch. En ik begin er pas net aan te wennen om er publiekelijk over te praten”, vertelt Johnson aan het Amerikaanse tijdschrift TV Guide. “Toen ik me realiseerde dat ik op vrouwen viel, bestonden er nog geen rolmodellen zoals Ellen DeGeneres.”

De actrice vindt het tijd om een ‘normaal’ leven te leiden. Joanna en haar vrouw Michelle zijn al negen jaar samen. De twee zijn in 2008 getrouwd. Johnson vraagt zich wel af hoe Bold and the Beautiful-fans gaan reageren. “Ik zou het jammer en pijnlijk vinden als de fans teleurgesteld zijn dat ik lesbisch ben of dit verborgen heb gehouden.”

[Novum]