Search
Close this search box.

Brard en Paay gaan door met Diva’s

Patty en Patricia gaan zonder Tatjana door met de Diva’s. De dames vormden vorig jaar het trio doordat ze in het tv-programma Diva’s Draaien Door te zien waren.

Patty Brard en Patricia Paay gaan zonder Tatjana Simic door met de Diva’s. Dat hebben Brard en Paay woensdagavond laten weten.

Brard en Paay waren vorig jaar samen met Simic te zien in het televisieprogramma Diva’s Draaien Door, maar de drie dames hebben ruzie gekregen. Simic liet dinsdag weten dat het ‘rommelde’ en dat ze er niets voor voelde om nog met Brard en Paay samen te werken. “We hebben al zeker vijf weken geen contact gehad”, zei de 48-jarige Simic dinsdagavond in RTL Boulevard.

Volgens Brard en Paay was het lastig om met Simic samen te werken. “Misschien is dat ook wel te wijten aan het feit dat Patty en Patricia gewend zijn te werken in groepsverband en Tatjana niet”, zegt een woordvoerder.

Het is nog onduidelijk of Brard en Paay op zoek gaan naar een nieuwe collega. “Misschien wel, dat heeft K2 zoekt K3 ook geen windeieren gelegd. Misschien Pat2 zoekt Pat3?”

Wat Brard en Paay precies onder de noemer de Diva’s willen gaan doen, is nog onbekend. Zo is het nog onduidelijk of er een nieuw seizoen komt van Diva’s Draaien Door en of de geplande cd en het aangekondigde concert doorgaan.

[Novum]