Zoek
Sluit dit zoekvak.

Britney Spears definitief in X Factor

De komst van Britney Spears naar X Factor is na maandenlange geruchten eindelijk bevestigd. Ze vergezelt samen met Demi Lovato de jury van de talentenjacht.

(Novum/AP) – De komst van Britney Spears naar X Factor is na maandenlange geruchten eindelijk bevestigd. De popprinses vergezelt samen met Demi Lovato de jury van de Amerikaanse versie van de talentenjacht.

“Ik heb er zo veel zin in”, zei de 30-jarige Britney bij de bekendmaking. “Het wordt zo leuk en zo anders dan alles wat ik ooit heb gedaan. Ik ben er klaar voor om nieuw talent te ontdekken.” Eerder werd ook de naam van de 19-jarige Lovato al genoemd als mogelijk jurylid.

Spears en Lovato vervangen bij X Factor Paula Abdul en Nicole Scherzinger, die na het tegenvallende eerste seizoen van de Amerikaanse editie aan de kant werden gezet. Naast de twee zangeressen nemen Simon Cowell, de bedenker van de show, en L.A. Reid plaats achter de jurydesk.

Hoeveel Britney gaat verdienen, is niet bekendgemaakt. Eerder werd gefluisterd dat ze vijftien miljoen dollar zou krijgen.

[Novum]