Search
Close this search box.

‘Do en ex willen relatie nieuw leven inblazen’

Do en haar ex-man Marc Verschoor proberen hun relatie weer op te pikken. “Ze hebben misschien zelfs al een beetje verkering”, doet Do’s moeder uit de doeken.

Do en haar ex-man Marc Verschoor proberen hun relatie weer op te pikken. De zangeres en haar ex verblijven momenteel op Curaçao, waar de liefde volgens Do’s moeder weer opbloeit. “Ze hebben misschien zelfs al een beetje verkering”, doet Do’s moeder uit de doeken in het AD.

“Ze zijn van zins om hun verbroken relatie nieuwe leven in te blazen. Je kan niet stellen dat ze weer definitief bij elkaar zijn, maar ze zijn wel aan het daten”, gaat de trotse moeder, die tevens manager van de 30-jarige zangeres is, verder.

Dominique van Hulst, beter bekend als Do, beloofde in juli 2007 in Barcelona eeuwige trouw aan Verschoor. Het huwelijk liep in mei 2010 op de klippen, volgens geruchten omdat Do vreemd was gegaan met John Ewbank en omdat Verschoor financiële problemen overhield aan het faillissement van The Entertainment Group.

Do’s moeder Astrid doet die verhalen af als onzin. “Niemand heeft een scheve schaats gereden. Do is juist altijd dankbaar geweest dat zij en Marc goede vrienden bleven na de scheiding.”

Volgens Do’s moeder en manager speelden beide carrières het koppel parten. “Ze werkten allebei in de showbusiness. Dat betekent niet alleen dat ze elkaar niet of nauwelijks zagen, maar ook dat ze het samen alleen nog maar over werk hadden.”

Nu Verschoor volgens zijn ex-schoonmoeder niets meer met het entertainmentwereldje te maken wil hebben, willen hij en Do hun relatie weer een kans geven. “Voor hem en Do is het een mooi moment om het weer te proberen.”

[Novum]