Zoek
Sluit dit zoekvak.

Cissy Houston brengt mogelijk eerbetoon aan dochter

Cissy Houston eert haar overleden dochter volgende maand tijdens de BET Awards. Dat beweren ingewijden die betrokken zijn bij de uitreiking althans.

(Novum/AP) – Cissy Houston eert haar overleden dochter volgende maand tijdens de BET Awards. Dat beweren ingewijden die betrokken zijn bij de uitreiking althans. De moeder van Whitney Houston zou met een aantal ’topdiva’s’ op het podium staan voor haar in februari overleden dochter.

Met wie de 78-jarige Cissy de planken deelt, is nog niet bekend. Houston, die ook aan een boek over haar beroemde dochter werkt, is niet de enige artiest die tijdens de uitreiking van de BET Awards optreedt. Ook Chris Brown en Nicki Minaj treden 1 juli op ter ere van de prijzenregen in Los Angeles.

De BET Awards, een initiatief van de Amerikaanse tv-zender Black Entertainment Television, worden volgende maand voor de zevende keer uitgereikt. Grootste kanshebber is Kanye West: hij is zeven keer genomineerd. Ook Beyoncé en Jay-Z maken kans op meerdere prijzen. De zangeres is zes keer genomineerd, de rapper vijf keer. De BET Awards worden dit jaar gepresenteerd door Samuel L. Jackson.

[Novum]