Search
Close this search box.

Ex-Jakhals Janine over drie weken terug

Janine Abbring kan nog niet terugkeren naar Nederland. “Ik focus me op mijn herstel en mag waarschijnlijk pas over een week of drie naar Nederland vliegen.”

Janine Abbring kan de komende weken nog niet terugkeren naar Nederland. De presentatrice raakte gewond bij opnamen voor Wie is de Mol? en moest onder het mes. “Ik focus me nu op mijn herstel en mag waarschijnlijk pas over een week of drie naar Nederland vliegen”, laat Abbring donderdag weten via Twitter.

Abbring kwam bij een sprong in het water verkeerd terecht en verbrijzelde een ruggenwervel. Vorige week werd de 36-jarige presentatrice geopereerd, de artsen verwachten dat ze volledig herstelt. “Ze hebben een rib verwijderd en daar een nieuwe wervel van geknutseld”, schrijft Janine donderdag over de operatie.

Waar de presentatrice onder het mes ging, wil de AVRO niet bekendmaken. Volgens geruchten ligt Abbring in het Franse Bordeaux in het ziekenhuis. De omroep probeert de productie van Wie is de Mol? altijd zo geheim mogelijk te houden. Dat Abbring een van de tien kandidaten is, werd duidelijk toen de AVRO het nieuws over het ongeluk naar buiten bracht. De omroep heeft inmiddels laten weten dat de opnamen voor het nieuwe seizoen Wie is de Mol? gewoon doorgaan.

Abbring heeft veel steunbetuigingen gehad, speciaal voor alle beterschapwensen werd een mailadres geopend. “Ik kan onmogelijk in 140 tekens onder woorden brengen hoeveel steun ik heb gehad aan alle lieve mail, tweets en berichtjes. Echt ongelofelijk”, twittert Abbring. “Nogmaals heel erg bedankt voor alle ruggesteun.”

[Novum]