Zoek
Sluit dit zoekvak.

Jan Smit en Gerard Joling binnen op nummer een

Jan Smit en Gerard hebben een nummer 1-positie te pakken. Hun duet Echte Vrienden komt deze week binnen op de eerste plaats van de Single Top 100.

Jan Smit en Gerard hebben een nummer 1-positie te pakken. Hun duet Echte Vrienden komt deze week binnen op de eerste plaats van de Single Top 100. Beide heren zijn dolblij met hun hit.

“Helemaal uit mijn dak en Jan ook, onze single Echte Vrienden op 1”, twitterde Joling vrijdag. “Echt superblij, iedereen die eraan mee heeft gewerkt gefeliciteerd.”

Jan Smit maakte vrijdag bekend een vijfde concert aan zijn jubileumconcertreeks toe te voegen. De Volendammer staat naast 21, 26, 27 en 28 oktober ook 20 oktober in de Rotterdamse Ahoy, waar hij zijn vijftienjarige jubileum als artiest viert. Naast Joling komen ook muzikale vrienden als Nick & Simon en Yes-R langs.

Zangeres Loreen komt deze week binnen op de tweede plaats in de hitlijst. De Zweedse won zaterdag met haar liedje Euphoria het Eurovisie Songfestival. De Braziliaanse Gusttavo Lima zakt van de eerste naar de derde plek met Balada.

Singer-songwriter John Mayer bezet voor de tweede week de koppositie van de Album Top 100. The Kyteman Orchestra, van trompettist Colin Benders, stijgt van de veertiende naar de tweede plek. Het livealbum Faders Up 2 van de Belgische band Triggerfinger staat net als vorige week op nummer drie.

[Novum]