Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nada van Nie liet huwelijk te lang doorsudderen

Nada van Nie heeft er spijt van dat ze niet eerder een einde maakte aan haar relatie met Bryan Roy. “Ik heb mijn huwelijk veel te lang laten doorsudderen.”

Nada van Nie heeft er spijt van dat ze niet eerder een einde heeft gemaakt aan haar relatie met Bryan Roy. “Ik heb mijn huwelijk veel te lang laten doorsudderen”, zegt de voormalige voetbalvrouw in het tijdschrift Fab.

Ondanks dat het niet goed ging met de relatie, duurde het nog een tijd voor er een definitief einde kwam aan haar huwelijk met Roy. “Ik had al veel eerder die knoop moeten doorhakken.” De twee zetten in 2008 een punt achter hun huwelijk. Ze hebben samen twee kinderen.

De 45-jarige presentatrice en actrice heeft nog geen nieuwe man gevonden. Nadat haar huwelijk strandde zette ze haar liefdesleven op een laag pitje om rust te creëren in haar gezin. “Ik zou best wel weer een nieuwe liefde willen vinden. Nu vinden zelfs mijn kinderen het tijd dat ik weer aan de man ga.”

Van Nie ziet het niet zitten om ooit nog voor de camera te verschijnen. Vooral het imago dat ze aan haar rol in de serie Honneponnetje overhield, is ze liever kwijt dan rijk. “Honderden mannen achter je aan, en nog steeds krijg ik mannen achter me aan via Facebook”, klaagt de actrice.

Ook had Van Nie eerder last van een stalker. “Daar zit je al helemaal niet op te wachten. Echt, het is helemaal niet zo leuk als mensen je alleen maar als een seksbom zien.”

[Novum]