Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nooit meer blind date voor Charlize Theron

Charlize Theron is niet van plan om nog eens op een blind date te gaan. De 36-jarige actrice heeft zichzelf aangeboden tijdens een veiling voor een goed doel.

Charlize Theron is niet van plan om nog eens op een blind date te gaan. De 36-jarige actrice heeft zichzelf recentelijk aangeboden tijdens een veiling voor een goed doel, maar zal dit niet snel nog eens doen. “De date was echt eng en de man was heel raar.”

“Ik dacht bij mezelf: wat ben ik toch een dom blondje. Wie doet er nou zoiets”, vertelde Theron woensdag in de Amerikaanse talkshow Conan. Hoe dichter de blondine bij de date kwam, hoe beangstigender ze het vond. “Ik dacht: dit kan nog wel eens slecht aflopen. Rijke mensen kunnen ook eng zijn. Zij kunnen je ook verkrachten.”

De actrice, nu te zien in Snow White and the Huntsman, zegt dat ze naar de veiling gelokt is met zielige verhalen over lijdende mensen. “Op een gegeven moment val je voor die verhalen en doe je mee, maar dan opeens zit je aan tafel met een vreemde man voor je. Theron laat weten dat ze voortaan liever het geld geeft dan op een date gaat. “Doe het niet. Het is het slechtste idee ooit.”

[Novum]