Search
Close this search box.

Reese Witherspoon in verfilming Men Are from Mars

Reese Witherspoon heeft getekend voor een hoofdrol in de verfilming van het boek Men Are from Mars, Women Are from Venus. Dat schrijft filmsite Deadline.

Reese Witherspoon heeft getekend voor een hoofdrol in de verfilming van het boek Men Are from Mars, Women Are from Venus. Dat schrijft de Amerikaanse film- en tv-site Deadline.

Het boek van relatietherapeut John Gray over het oplossen van relatieproblemen werd eerder al bewerkt tot toneelstuk. dat al enkele jaren in Parijs en Londen te zien is. Ook werden er talloze seminars, themavakanties, een onemanshow op Broadway en de comedyserie Whitney op gebaseerd. Het boek is met zeven miljoen verkochte exemplaren het best verkochte non-fictieboek ooit, op de Bijbel en de Koran na.

De film staat onder regie van Bryan Buckley, die vooral zijn sporen heeft verdiend bij het maken van reclamespots die tijdens de prestigieuze Super Bowl te zien waren. De ‘King of the Super Bowl’, zoals Buckley ook wel bekendstaat, won al onder meer 37 Leeuwen tijdens het Cannes Lions International Festival of Creativity en werd zesmaal genomineerd voor een Emmy.

Wanneer de opnames voor Men Are from Mars, Women Are from Venus van start gaan, is nog onbekend. De film verschijnt volgend jaar in de bioscoop.

[Novum]