Search
Close this search box.

Sylvie van der Vaart uit Duitse talentenshow gezet

Sylvie van der Vaart keert niet terug in het zesde seizoen van het Duitse Das Supertalent. De voetbalvrouw was vijf seizoenen jurylid in de talentenjacht.

Sylvie van der Vaart keert niet terug in het zesde seizoen van het Duitse Das Supertalent. De 34-jarige voetbalvrouw zat vijf seizoenen achter de jurydesk van de talentenjacht.

“Sylvie van der Vaart is belangrijk voor ons en we gaan ons samen richten op nieuwe projecten”, zegt de entertainmentdirecteur van de zender RTL, Tom Sänger, tegen de Duitse krant Bild. Verdere details rond het vertrek van Sylvie zijn niet bekendgemaakt.

Ook collega Motsi Mabuse wordt vervangen. Thomas Gottschalk, die jarenlang de Duitse versie van Wedden Dat? presenteerde, gaat volgend seizoen voor het eerst jureren in de show.

Van der Vaart is al enkele jaren te zien op de Duitse televisie. De actrice kwam in Duitsland terecht toen haar man, voetballer Rafael van der Vaart, ging spelen voor de club Hamburger SV. Ze presenteerde ook de Duitse versie van Let’s Dance.

[Novum]