Search
Close this search box.

Brand in studio Lange Frans

In de studio van Lange Frans heeft donderdagmiddag korte tijd brand gewoed. Dat maakte Daniëlle, de vrouw van de rapper, bekend via Twitter.

In de studio van Lange Frans in Amsterdam Nieuw-West heeft donderdagmiddag korte tijd brand gewoed. Dat maakte Daniëlle, de vrouw van de 31-jarige rapper, bekend via Twitter.

“Er is brand geweest bij ons in de studio en Lange Frans heeft veel spullen kunnen redden. De brandweer had het snel onder controle.” Volgens Daniëlle is kortsluiting een mogelijke oorzaak van de brand. “Het heeft de afgelopen dagen veel geregend, misschien was er ergens lekkage”, vertelt ze in RTL Boulevard.

Lange Frans werd door de ambulance naar het ziekenhuis gebracht ‘voor onderzoek en zuurstof’. Inmiddels is hij weer thuis. “Volgens mij beseft hij nog niet helemaal wat er gebeurd is. Hij is wel flink geschrokken.”

De rapper is een aantal belangrijke zaken kwijtgeraakt. “Alle administratie stond er, die is verloren gegaan”, aldus Daniëlle. “Ook pakken van bandleden, schoenen, apparatuur, kabels, microfoons en dat soort dingen.”

[Novum]