Search
Close this search box.

Mode speelt grote rol in carrière Rihanna

Rihanna vindt dat mode haar heeft gevormd tot de artiest die ze nu is. De 24-jarige zangeres noemt zichzelf ‘gezegend’ dat ze mag werken met ontwerpers.

Rihanna vindt dat mode haar heeft gevormd tot de artiest die ze nu is. De 24-jarige zangeres noemt zichzelf ‘gezegend’ dat ze tijdens haar carrière mag werken met ‘geweldige’ ontwerpers en stylisten.

“Ze zijn belangrijk voor me en zorgen ervoor dat mijn creatieve visie het podium bereikt”, laat ze weten aan de Britse tv-zender Sky Living. Niet alleen voor haar zangcarrière speelt mode een rol. Rihanna is volgende maand te zien op de Britse buis in het modeprogramma Styled to Rock, dat wordt uitgezonden door Sky Living.

“Ik ben gek op mode.” De zangeres, die naast jurylid ook uitvoerend producent is, is erg enthousiast over haar deelname aan het programma. “Ik heb zin om te zien hoe de individualiteit van de ontwerpers terugkomt in de creaties.”

In Styled to Rock gaan modeontwerpers in spe de strijd met elkaar aan. De creaties worden beoordeeld door Rihanna, Girls Aloud-zangeres Nicola Roberts en modeontwerper Henry Holland. De laatste uitdaging is een outfit voor Rihanna ontwerpen voor een van haar optredens in Londen.

[Novum]