Search
Close this search box.

‘Moeder Michael Jackson vermist’

De moeder van Michael Jackson zou zoek zijn. Katherine werd als vermist opgegeven door een neef, nadat haar kleinkinderen een week geen contact konden krijgen.

De moeder van Michael Jackson zou zoek zijn. Katherine werd zaterdag als vermist opgegeven door een neef, nadat haar kleinkinderen een week geen contact met haar konden krijgen. Dat meldt CNN.

Volgens Jermaine Jackson is er echter niets aan de hand met zijn moeder. “Ik wil iedereen verzekeren dat alles goed gaat met moeder”, twitterde hij. “Ze rust uit in Arizona op doktersadvies.”

De 82-jarige Katherine verliet vorige week zondag met haar dochter Rebbie haar huis in Californië om een concert van haar zoons bij te wonen in New Mexico. Het is Paris, de 14-jarige dochter van Michael, sindsdien niet gelukt haar oma te pakken te krijgen. “Ze kunnen haar al een week niet bereiken”, zegt Sandra Ribera, de advocaat van Katherine. “Ik maak me zorgen over haar veiligheid.” De drie kinderen van Michael wonen bij hun oma sinds de dood van de popster.

De vermeende vermissing is het laatste hoofdstuk in een familieruzie over het testament van Michael en tegenstrijdige berichten over de gezondheid van Katherine. Verschillende broers en zussen van de overleden King of Pop beweren dat zijn testament is vervalst door de beheerders van zijn nalatenschap.

[Novum]