Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nederlands publiek in clip The Baseballs

The Baseballs heeft zaterdag tijdens zijn optreden op Concert at Sea zijn nieuwe clip opgenomen. “Geniet van onze versie van Call Me Maybe.”

The Baseballs heeft zaterdag tijdens zijn optreden op Concert at Sea zijn nieuwe clip opgenomen. “Geniet van onze versie van Call Me Maybe”, twitterde The Baseballs woensdagavond met een link naar de muziekvideo.

In het filmpje zingen de drie Duitse zangers de rock-‘n-rollversie van het liedje Call Me Maybe, dat oorspronkelijk wordt gezongen door Carly Rae Jepsen. Naast de zangers en de band is ook het publiek te zien en te horen in de muziekvideo.

“We hebben jullie hulp nodig, dus doe je handen in de lucht”, riep Digger, die in het echt Rüdiger Brans heet, tijdens de show. Vervolgens zijn de zangers in de clip aan het crowdsurfen, maar dit is niet tijdens het concert gebeurd. “Wat een avond bij Concert at Sea. Het was geweldig, bedankt iedereen”, lieten The Baseballs na het optreden weten.

The Baseballs is onder meer bekend van de rock-‘n-rollcovers van hits als Umbrella, Hot n’ Cold en Candyshop. Ook coverden de Duitse zangers Het Is een Nacht van Guus Meeuwis.

[Novum]