Zoek
Sluit dit zoekvak.

Oprah Winfrey verliest miljoenen bij verkoop woning

Oprah Winfrey heeft bij de verkoop van haar appartement in Chicago een verlies van drie miljoen dollar geleden. Ze verkocht de woning voor 2,75 miljoen dollar.

Oprah Winfrey heeft bij de verkoop van haar appartement in Chicago een verlies van bijna drie miljoen dollar geleden. De 58-jarige presentatrice verkocht de woning onlangs voor 2,75 miljoen dollar, terwijl ze deze in 2006 voor 5,6 miljoen dollar kocht. Dat schrijft de Chicago Sun Times.

Het appartement bevat onder meer een bibliotheek, een solarium, een wijnkamer en heeft uitzicht op een meer. Winfrey zou weinig tijd in de woning hebben doorgebracht. De talkshowpresentatrice zette het appartement daarom vorig jaar voor vijftienduizend dollar per maand te huur, maar niemand ging op dit aanbod in.

Winfrey gaf vorig jaar al aan dat ze er moeite mee had om Chicago te verlaten. Ze keerde de stad de rug toe, omdat ze naar Los Angeles vertrok voor haar kabelzender OWN. Tere ere van de presentatrice, die haar talkshow jarenlang vanuit Chicago presenteerde, werd een straat de Oprah Winfrey Way genoemd.

[Novum]