Search
Close this search box.

Ron en Rick Brandsteder in show bij SBS

Ron Brandsteder is later dit jaar samen met zijn zoon Rick te zien in een programma bij SBS 6. De twee worden teamcaptain in Van Je Vrienden Moet Je Het Hebben.

Ron Brandsteder is later dit jaar samen met zijn zoon Rick te zien in een nieuw programma bij SBS 6. De twee worden teamcaptain in Van Je Vrienden Moet Je Het Hebben.

“Iedere aflevering staat een bekende Nederlander centraal”, legt een woordvoerder van de zender uit. “De BN’er nodigt twee teams met bekende vrienden uit. Het ene team wordt geleid door Rick en het andere door Ron.” Door middel van verschillende rondes met vragen en opdrachten moet duidelijk worden wie de bekende Nederlander het beste kent. In een van de rondes wordt de BN’er onder hypnose gebracht.

De nieuwe show komt in het najaar op de buis. Voor Van Je Vrienden Moet Je Het Hebben wordt nog een presentator gezocht.

Verder krijgt ook Marc Klein Essink een nieuw programma bij de zender. Volgens de 52-jarige acteur en presentator wordt De Lijfshow een ‘informatief en entertaining’ programma, over ‘dingen die je graag wil weten’. “Er komen huis-tuin-en-keukenweetjes voorbij en we gaan in op vragen als: leven rechtshandigen langer dan linkshandigen”, vertelt hij aan Shownieuws. Ook strijden iedere aflevering twee bekende Nederlanders tegen elkaar.

[Novum]