Search
Close this search box.

Tara Reid in ziekenhuis door jetskiongeluk

Tara Reid is een paar dagen geleden opgenomen in een Frans ziekenhuis vanwege een ongeluk met een jetski. Het gaat nu goed met de 36-jarige actrice.

Tara Reid is een paar dagen geleden opgenomen in een Frans ziekenhuis vanwege een ongeluk met een jetski. Er gingen geruchten dat de actrice te kampen had met een acute alvleesklierontsteking, maar Reid laat weten dat die beweringen niet kloppen.

“Al die verhalen die ik over mezelf lees zijn niet waar. Ik raakte gewond op een jetski en moest naar het ziekenhuis voor een röntgenfoto”, twitterde Reid zondag. Eerder liet de 36-jarige blondine weten dat mensen er geen ‘groot probleem’ van moesten maken.

“Maak je niet druk iedereen. Het gaat goed met me en ik ben gezond”, twitterde de actrice zaterdag. “Ik heb een schaaldiervergiftiging opgelopen en mijn rug bezeerd op een jetski, maar het gaat al beter. “Jetski’s zijn leuk, maar je moet er voorzichtig mee omgaan want ze zijn gevaarlijk”, voegde ze daaraan toe.

Vlak voordat Reid werd opgenomen, zou ze het ervan hebben genomen in Saint Tropez. Daar werd ze feestend in clubs en op luxe jachtboten gespot. De actrice is bekend van de American Pie-films en film als The Fields en My Boss’s Daughter.

[Novum]